Bestuur KWF Alkmaar

Stijn Wijnker
Stijn Wijnker

Voorzitter
Hi, mijn naam is Stijn Wijnker en sinds eind 2019 ben ik voorzitter van het bestuur van KWF Kankerbestrijding afdeling Alkmaar. Dit bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse collecte binnen de gemeente Alkmaar, waarbij wij ons  – samen met alle collectanten en wijkhoofden – inzetten om een zo groot mogelijke collecteopbrengst te verwezenlijken. Daarnaast proberen wij de afdeling Alkmaar en haar activiteiten zichtbaar te maken binnen onze gemeente via o.a. Facebook en deze website. Mocht je hier ook een bijdrage aan willen leveren of indien denkt iets anders te kunnen betekenen voor KWF Alkmaar, dan horen wij heel graag van je!

Ronald Bootsma

Penningmeester
Even voorstellen: Ronald Bootsma penningmeester voor KWF Alkmaar. Ik doe dit al sedert 1999 en zorg ervoor dat alle financiën op een correcte wijze worden geadministreerd. Ik zorg er voor dat alle collecte opbrengsten, winkelbusjes en speciale actie’s aan het KWF worden overgemaakt en maak jaarlijks een jaarverslag voor ons bestuur in Alkmaar en KWF om alle geldstromen te verantwoorden. Ik zie het als een voorrecht om toe te zien dat alle gelden die door de inwoners van Alkmaar worden bijeen gebracht voor het doel om kanker de wereld uit te helpen op correcte wijze en tegen zo laag mogelijke kosten worden afgedragen.

Rineke de Munk

Districtscoördinator
Rineke de Munk 52 jaar, woonachtig in de Spoorbuurt te Alkmaar. Werkzaam in Amsterdam. In 1999 begonnen met collecteren en in 2002 naast het collecteren ook wijkhoofd geworden. En in 2000 gevraagd het bestuur van de afdeling Alkmaar te versterken (ook gedaan) en sinds kort districtscoördinator van Alkmaar Centrum.

Lucinda McGonigle

Districtscoördinator
Mijn naam is Lucinda McGonigle, ik ben woonachtig in Alkmaar en sinds februari 2018 maak ik met veel plezier deel uit van het vrijwilligersbestuur van KWF Alkmaar. Als districtscoördinator voor Alkmaar Noord en Koedijk richt ik mij het contact met wijkhoofden, collectanten en het faciliteren van de collecte. Mijn missie binnen het KWF is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en de mensen om mij heen te motiveren om ons hierbij te helpen! Samen met het bestuur en de vele vrijwilligers hoop ik ook van de komende collecte weer tot een succes te maken. Met als doel weer een mooi bedrag op te halen voor kankeronderzoek!

Cock de Vries

Districtscoördinator
Mijn naam is Cock de Vries, sinds 2014 ben ik districtscoördinator van KWF Kankerbestrijding afdeling Alkmaar. Op die manier ondersteun ik de wijkhoofden in de wijken Huiswaard, Vroonermeer, Oudorp en De Nollen. Dat doe ik – net als alle anderen – geheel vrijwillig. Mijn motivatie? Als zelfstandig ondernemer volg ik actief de ontwikkelingen in de maatschappij. Maatschappelijke betrokkenheid en sociale verantwoording zijn daar onderdelen van. Op deze manier geef ik daar een praktische invulling aan.

Shirley Middelburg
Shirley Middelburg

Secretaris
Mijn naam is Shirley Middelburg en ik woon sinds een paar jaar in Zuid-Scharwoude, maar ben een geboren Alkmaarse. Ik wilde graag een steentje bijdragen aan het KWF en zodoende ben ik  sinds eind december 2017 gestart als secretaris van het KWF bestuur in Alkmaar. Zo kan ik mijn hulp bieden aan de collecte in Alkmaar voor het KWF.