Bestuur KWF Alkmaar

Joost van den Hooff

Voorzitter
Hallo, mijn naam is Joost van den Hooff en ik ben voorzitter van het bestuur KWF Kankerbestrijding afdeling Alkmaar. Sinds 2014 woon ik in Alkmaar samen met Louise en onze kinderen Madelief en Sam. Wij komen uit Castricum waar ik enkele jaren collectant en wijkhoofd ben geweest. In 2015 ben ik begonnen als voorzitter van het KWF bestuur Alkmaar. Na een paar onrustige jaren hebben we er als bestuur voor gezorgd dat er een goede organisatie staat met een overzichtelijk administratie. Wij richten ons voornamelijk op het organiseren en goed laten verlopen van de jaarlijkse collecte. Ieder jaar weer proberen we samen met al onze collectanten en wijkhoofden een zo hoog mogelijke collecteopbrengst te verwezenlijken. Daarnaast willen we ons als bestuur proberen meer laten zien in onze gemeente via o.a. Facebook en deze nieuwe website. Zou je willen weten of je iets kunt betekenen voor KWF Alkmaar neem dan contact met ons op.

Ronald Bootsma

Penningmeester
Even voorstellen: Ronald Bootsma penningmeester voor KWF Alkmaar. Ik doe dit al sedert 1999 en zorg ervoor dat alle financiën op een correcte wijze worden geadministreerd. Ik zorg er voor dat alle collecte opbrengsten, winkelbusjes en speciale actie’s aan het KWF worden overgemaakt en maak jaarlijks een jaarverslag voor ons bestuur in Alkmaar en KWF om alle geldstromen te verantwoorden. Ik zie het als een voorrecht om toe te zien dat alle gelden die door de inwoners van Alkmaar worden bijeen gebracht voor het doel om kanker de wereld uit te helpen op correcte wijze en tegen zo laag mogelijke kosten worden afgedragen.

Rineke de Munk

Districtscoördinator
Rineke de Munk 52 jaar, woonachtig in de Spoorbuurt te Alkmaar. Werkzaam in Amsterdam. In 1999 begonnen met collecteren en in 2002 naast het collecteren ook wijkhoofd geworden. En in 2000 gevraagd het bestuur van de afdeling Alkmaar te versterken (ook gedaan) en sinds kort districtscoördinator van Alkmaar Centrum.

Annie de Boer-Oosterhoff

Districtscoördinator
Mijn naam is Annie de Boer-Oosterhoff, ik ben 58 jaar, gehuwd en moeder van 2 zonen. Wij wonen in Alkmaar Noord. Vanaf 1992 ben ik actief voor KWF in Alkmaar Noord. Begonnen als collectant, daarna wijkhoofd en bestuurslid. Tevens de organisatie voor Alkmaar Noord opgezet. Sinds de samenvoeging van afdeling Alkmaar in het bestuur als secretaris werkzaam geweest. Thans ben ik in het huidige bestuur van KWF afdeling Alkmaar districtscoördinator voor Alkmaar Noord en Koedijk.

Cock de Vries

Districtscoördinator
Mijn naam is Cock de Vries, sinds 2014 ben ik districtscoördinator van KWF Kankerbestrijding afdeling Alkmaar. Op die manier ondersteun ik de wijkhoofden in de wijken Huiswaard, Vroonermeer, Oudorp en De Nollen. Dat doe ik – net als alle anderen – geheel vrijwillig. Mijn motivatie? Als zelfstandig ondernemer volg ik actief de ontwikkelingen in de maatschappij. Maatschappelijke betrokkenheid en sociale verantwoording zijn daar onderdelen van. Op deze manier geef ik daar een praktische invulling aan.

Merel Wesseling

Secretaris

Voor deze functie is er momenteel een vacature. Interesse? Laat het ons weten via het contactformulier of bekijk de vacature.