Steun KWF-actie op 29 mei in Alkmaar

920 720 KWF Kankerbestrijding Alkmaar

Op dinsdag 29 mei wordt in Alkmaar de live tv-show ‘Nederland staat op tegen kanker’ opgenomen. Aan dit evenement doen weer veel bekende Nederlanders mee. De organisatie kan nog enkele vrijwilligers gebruiken. Iets voor jou?

De tv-show wordt, net als vorig jaar, gepresenteerd door Caroline Tensen. Bekende namen als Gerard Joling, Caro Emerald en Maan verlenen hun medewerking, net als Arjen Robben, Anita Witzier en Peter R. de Vries.

Rennen tegen kanker

Onderdeel van de actie is de sponsorrun Rennen tegen kanker. Daar doen, naast diverse teams en vele lopers, ook René Froger en zijn zoon Danny aan mee. Met deze loop over vijf of tien kilometer door de binnenstad van Alkmaar, wil KWF Kankerbestrijding geld ophalen voor kankeronderzoek. Andere bekende deelnemers zijn dj en acteur Ruud Feltkamp en presentator Koert-Jan de Bruijn.

Handje helpen

De organisatie kan nog enkele vrijwilligers gebruiken, bijvoorbeeld om kleding van de hardlopers op te vangen in de Grote Kerk, drinkposten op het parkoers te bemensen of om te assisteren bij de acties van Peter R. de Vries, Arjen Robben en Anita Witzier. Vrijwilligers zijn bij voorkeur vanaf 18.30 uur beschikbaar, de opnamen zijn van 21.20 – 23.00 uur.

Aanmelden als vrijwilliger kan tot uiterlijk 20 mei via rennentegenkanker@kwf.nl

Alle informatie over de actie staat op de site www.rennentegenkanker.nl